Van boom tot tafel

Uw boomstamtafel op maat

 

Boomstamtafel legaal hout

Houtwinning

Wij leveren diverse soorten boomstamtafels van unieke houtsoorten die afkomstig zijn van diverse plekken op de wereld. Wij leveren enkel ‘eerlijke’ tafels, waarbij het hout afkomstig uit gebieden waarvan wij zeker weten dat hier geen illegale kap plaatsvindt.We beschikken dan ook over de juiste licenties zoals het “legal wood certificate” en een begassings bewijs.
Voordat we onze tafels aanbieden zorgen we voor een perfecte droging van het hout. Het hout wordt gedroogd tot 11-13%, waardoor de kans op scheuren in het hout enorm wordt verkleind.

Keuze uit diverse boomstambladen

Kies uw tafelblad

Wij hebben continu nieuwe tafelbladen op voorraad. In veel gevallen heeft u zelfs keus uit meerdere opties van een bepaalde afmeting. Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende houtsoorten, zodat u thuis een leuk verhaal te vertellen hebt aan uw gasten.
Ieder blad heeft zijn eigen uitstraling, nerfstructuur en vorm. U kiest bij ons het blad uit wat de voorkeur heeft. De uitstraling van het blad wordt daarnaast voor een deel bepaald door de afwerking waarvoor gekozen wordt. Wij kunnen hierin adviseren.

keus uit afwerkingen

Kies de afwerking

Na de keuze van het tafelblad gaan we samen met u kijken naar de gewenste afwerking van het blad. Wij hebben diverse mogelijkheden te bieden waarbij elke afwerking van kwaliteit is en een goede bescherming biedt.
We denken graag met u mee. Onze afwerkingen zijn zo samengesteld dat wij iedere tafel kunnen laten matchen met de rest van uw interieur, of u nu een natuurlijke uitstraling wilt of wat moderner, we bieden hier meerdere oplossingen voor.

Kies het onderstel

De laatste afstemming van uw boomstamtafel op maat is de keus voor het onderstel. Alle onderstellen van staal of rvs worden op ons bedrijf geproduceerd, waardoor we ieder onderstel kunnen afstemmen naar uw wensen. We hebben een divers aanbod van modellen welke op maat gemaakt worden. We houden zo rekening met o.a. de hoogte van de armsteunen en de stijl van uw interieur. Na de keus voor het onderstel kunt u de coating op de stalen onderstellen bepalen. Bij het bepalen van de kleur poedercoating kunnen wij tevens adviseren, rekening houdend met de kleuren en stijl van de rest van uw interieur.

Stoelen

Wij hebben een divers aanbod van moderne stoelen in stof en leer. De stoelen zijn geselecteerd op kwaliteit en op design. Onze eigentijdse stoelen zijn veelal in eigen land gefabriceerd waardoor de stoel van zeer goede kwaliteit is. Net als onze tafels willen wij dat onze stoelen er voor een lange tijd schitterend uit blijven zien.
De stoelen zijn naar wens af te stemmen in vele kleuren stof en leer. Zodoende kunt u uw stoelen perfect laten aansluiten met het gekozen blad en de afwerking. Kijkt u hier voor het aanbod.

Plaatsing

Nadat de tafel volledig naar wens is afgestemd, wordt het onderstel geproduceerd en het blad naar wens afgewerkt. Ondertussen plannen wij vast een bezorgdatum met u in, zodat u ruim van te voren weet wanneer uw nieuwe tafel geleverd wordt.
Wij zorgen voor plaatsing bij u in huis, waarbij het onderstel ter plaatse wordt gemonteerd. Onder de tafelpoten plaatsen we vilt ter bescherming van uw parket of tegelvloer. U ontvangt van ons een onderhoudsproduct wat zorgt voor het behoud van de mooie uitstraling en bescherming. Als laatste rest ons niets anders dan u heel veel plezier te wensen met uw boomstamtafel op maat!